icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – Noemí Trucharte “reactivar sòl industrial a Vilanova del Camí? No descarto res, però el més important no és on, sinó que es faci a la Conca i amb el consens dels municipis”

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ha valorat molt positivament la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, i la seva proposta per habilitar 300 hectàrees de sòl industrial per reactivar l’economia de la Conca d’Òdena. Davant la possibilitat que una part d’aquestes 300 hectàrees de sòl industrial s’ubiquin a Vilanova del Camí, Trucharte apunta que el més importat és que s’acabin ubicant al territori i donin feina a persones de tots els municipis de la Conca.

L’alcaldessa de Vilanova del Camí ha apuntat que no descarta l’opció de la zona Vilanova Sud, però recorda que s’haurà de cercar totes les possibilitats que respectin el medi ambient i que tinguin el consens dels municipis de la Conca. Trucharte deixa clar que si aquesta zona industrial s’acaba fent a Vilanova del Camí, ha de donar servei i feina a gent de tota la Conca, i si els fa en zones de Montbui o Òdena també. És per això que l’alcaldessa insisteix que el més important és que es faci per beneficiar-nos tots.

ENTREVISTA  a Noemí trucharte

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada