icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

AUGA presenta aquest dilluns ‘De vins i de mots’, una xerrada-recital a càrrec de David Vila

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia (AUGA) ha programat per aquest dilluns, 1 de juny, una xerrada-recital a càrrec de David Vila anomenada De vins i de mots. Com ve succeint darrerament, la conferència es farà a través de Canal Taronja a les 18.00 h.

De vins i de mots és una activitat pensada per maridar la llengua i la literatura amb el vi. Segons el protagonista, la llengua és la veu d’un poble, la font de les nostres arrels més pregones, i la literatura és aquesta llengua feta art, la paraula atansant-se platònicament a la bellesa. A través dels contes que explicarà, uns d’antics i d’altres de moderns, uns tradicionals i d’altres de collita pròpia, els espectadors es podran endinsar al món del vi. Tot plegat, amb un lèxic genuí i un bon feix de curiositats que ens permetin copsar el patrimoni immaterial que representa.

David Vila i Ros, nascut a Sabadell l’any 1977, és escriptor, rapsode, professor i dinamitzador lingüístic i compagina els muntatges escènics per reivindicar el conte amb les conferències per despertar l’interès envers les llengües.

tornar_radioIgualada