icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Aura Ferrer, estudiant del grau en Infermeria del Campus Universitari #Igualada-UdL guanya el Premi Salvador Pániker

Un guardó que s’atorga anualment al millor Treball de Final de Grau que tracti sobre la mort digna. Aura Ferrer, estuadiant d’Infermeria del Campus Universitari Igualada-UdL, s’ha endut el premi pel seu treball sobre com fer difusió del document de voluntat anticipades.

El passat 27 de novembre, es va celebrar l’acte de Dret a Morir Dignament Catalunya, amb una sessió informativa sobre l’eutanàsia a La Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia del Campus Igualada Udl, amb motiu de la inauguració del nou curs2019-20, on es va atorgar aquest guardó.

Judith Roca, la degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, juntament amb la coordinadora de l’associació Dret a Morir Dignament Lleida, Concepció Canut, han sigut les encarregades d’entregar el premi. Roca s’ha mostrat molt orgullosa que una estudiant de la primera promoció d’Infermeria de la UdL a la capital de l’Anoia guanyi aquest premi. Per la seva banda, Canut ha aprofitat l’acte per encoratjar a la ciutadania d’Igualada a crear un grup de Dret a Morir Dignament, que funcioni autònomament.

tornar_radioIgualada