icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Àuria Perfums & Cosmetics guanya la medalla d’or a la millor empresa jove compromesa amb la sostenibilitat

En aquesta segona edició dels VPC Green Beauty Awards, uns premis organitzats per la revista professional Ventas de Perfumería y Cosmética, l’empresa Àuria Perfums & Cosmetics, especialitzada en el disseny, fabricació i manipulats de línies de perfumeria i cosmètica d’alta qualitat, ha guanyat la medalla d’or.

Segons l’elecció del jurat, Àuria Perfums & Cosmetics ha destacat especialment per la seva clara aposta per la sostenibilitat i qualitat en la fabricació de cadascun dels seus productes, així com el seu específic Pla de Sostenibilitat que contempla elements que van des de l’aprovisionament de matèries primeres fins a l’embalatge. L’elecció de materials naturals, reciclats i reciclables, triats en funció del seu origen per tal de reduir la petjada ambiental dels seus productes o la reducció del consum d’energia, aigua i de recursos per a millorar el cicle de vida d’aquests, ha estat determinant per a l’elecció del premi.

Aquests guardons pretenen reconèixer la tasca de les millors empreses, novetats i iniciatives ecològiques, sostenibles i solidàries presents en el sector de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal a Espanya. I la cerimònia ha reunit a algunes de les empreses més importants del sector com ara P&G, Garnier, Yves Saint Laurent o Chloé, d’entre altres.

tornar_radioIgualada