icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

Avui, a les 20:30h, DEBAT DE CANDIDATS a Ràdio Igualada

Aquest dilluns es realitzarà el debat amb els caps de llista que concorren a les properes eleccions municipals. Aquesta serà la primera oportunitat per escoltar i contrastar els projectes de ciutat de tots els candidats. El debat començarà a les 20:30h d’aquest dilluns i s’allargarà per espai d’una hora i mitja aproximadament. El podreu seguir pel 103.2 FM, per www.radioigualada.cat i per l’App gratuïta IgualApp.

 

 

A partir del dia 13 de maig passaran tots els candidats pel programa Igualada Capital, a partir de les 9 del matí.

El dia 13 de maig encetarà el torn el candidat de Solidaritat, Antoni Rosich i el dijous 14, s’entrevistarà al candidat de la CUP, Albert Mateu. Per tancar aquesta setmana, el dia 15 de maig, visitarà els estudis de Ràdio Igualada el portaveu de PXC, Robert Hernando. Pel que fa la darrera setmana de campanya, els torns seran aquests: 18 de maig, Dario Castané de Decidim Igualada. 19 de maig, Joan Agramunt del PP. 20 de maig, Josep Maria Palau d’ERC. 21 de maig, Jordi Riba de Socialistes d’Igualada. Finalment, el dia 22 de maig arribarà el torn de l’alcaldable de CiU, Marc Castells. Totes les entrevistes es gravaran en format vídeo, i es penjaran posteriorment al web de Ràdio Igualada.

El diumenge 24 de maig, Ràdio Igualada farà un programa especial d’eleccions

A partir de 2/4 de 8 del vespre Ràdio Igualada farà un programa especial d’eleccions amb el seguiment de la jornada electoral, i les resultats que es produeixin la nit del 24 de maig. El programa el podreu seguir pel 103.2 FM, a www.radioigualada.cat i a l’App IgualApp. La gran novetat és que el programa es podrà veure en imatges, a través d’streaming, a la pàgina web de l’emissora.

tornar_radioIgualada