icon_radio

RÀDIO

BLOG

Avui al 6è ‘Cuina oberta’, Aniversari Restaurant La Tossa, cuina vegetariana, Rec Street Food i estrena secció ‘L’Anoia del camp a la taula’

Cuina oberta / Ràdio – Ja tenim preparat el menú de degustació per aquesta nova edició del programa de gastronomia i restauració de Ràdio Igualada, per aquest dissabte dia 25 d’octubre. Varietat de continguts. Obrirem amb diversos tocs d’actualitat informativa: Fira del vi a Igualada previst pel dissabte dia 8 de novembre, la propera obertura d’un Burguer King en l’espai de l’antiga cafeteria de l’Hotel Amèrica i el recordatori del canvi d’horari per la propera matinada. Nou horari d’hivern.

D’altra banda, quatre entrevistes seran l’eix central de la nostra cuina d’avui. Primer aniversari del Restaurant La Tossa al terme municipal de Santa Margarita de Montbui. Ho celebraran amb tot un seguit d’activitats durant tota la jornada. En parlarem amb un dels gestors d’aquest espai de restauració.

En les darreres setmanes s’han obert diversos restaurants de cuina vegetariana. Avui tindrem en directe a l’estudi a Mireia Masdeu, membre de l’equip del nou restaurant Bindu ubicat a la Rambla d’Igualada.

Presentació del ‘Rec Streed Food’, festival gastronòmic amb els ‘food trucks’, en la nova edició del REC.010, del 5 al 8 de novembre a Igualada. En Lluis Jubert, responsable gastronòmic del REC i membre de l’organització en explicarà amb detall en què consisteix aquesta nova iniciativa que formarà part de l’activitats del nou REC.

I finalment, estrenem secció setmanal en el programa. El “Cuina Oberta” i el projecte del Consell Comarcal “l’Anoia del Camp a la Taula” han expressat un acord de col·laboració per donar a conèixer els productes, elaborats o transformats a la comarca de l’Anoia. D’aquesta manera,  cada dissabte entrevistarem a un productor de la comarca amb la voluntat  de donar a conèixer i alhora descobrir els aliments produïts, elaborats o transformats a la comarca per petits i mitjans empresaris. En aquesta primera edició, ens acompanyarà en directe a l’estudi en Josep Duran, un dels gerents de ‘Mas dels Clavers’ de la Finca Can Gallego, productors de bon vi ubicats al terme municipal de Cabrera d’Anoia.

Amb motiu d’aquesta estrena, ‘L’Anoia del camp a la taula’ ha organitzat el sorteig d’un lot de vins de ‘Mas dels Clavers’. Per participar-hi heu d’entrar al mur del Facebook de ‘L’Anoia del camp a la taula’ on hi ha posada en marxa aquesta promoció. Prèviament heu de marcar que us ‘agrada’ la pàgina i tot seguit participar d’aquest sorteig que es tanca el dia 3 de novembre. Us facilitem l’enllaç: https://www.facebook.com/anoiadelcampalataula?sk=app_79458893817

tornar_radioIgualada