icon_radio

RÀDIO

BLOG

Avui al ‘Vols llegir?’, 15è aniversari editorial Meteora, novetats editorials amb Care Santos, Jean Meslier i el conte ‘El tió, aprèn a cuidar-lo’

VLLG? / COMUNICACIÓ 

Puntuals a la nostra cita setmanal a la sintonia de Ràdio Igualada, a partir de les 20h. El ‘Vols llegir?’ ha preparat un conjunt de continguts per ser escoltats amb atenció. D’altra banda, recordem que aquest mateix programa és podrà escoltar de nou el diumenge dia 13, a partir de les nou del matí.

Obrirà la graella del programa l’actualitat de la Biblioteca Central d’Igualada on s’explicarà en síntesi les activitats que el centre cultural oferirà aquest mes de desembre, bona part d’elles dedicades a les festes de Nadal.

L’entrevista estarà protagonitzada per Maria Dolors Sàrries i Jordi Fernando, socis fundadors de l’editorial Meteora, que aquest desembre celebra el seu 15è aniversari. També ens presentaran les novetats del seu catàleg per aquest proper any 2016 i de la participació de Meteora en el ‘Llibre de la Marató’ d’enguany, conjuntament editat per l’Associació d’Editorial Independents, ‘Llegir en català’, on hi pertany també l’Editorial Meteora.

En l’apartat de novetats editorials de la setmana, el ‘Vols llegir?’ us presentarà tres propostes: ‘Memòries d’un capellà que no creia en Déu’ de Jean Meslier (Viena Edicions), un conte de manualitats per als més menuts titulat ‘El Tió. Aprèn a cuidar-lo’ dels autors igualadins Ton Lloret i Martí Garrancho (Cossetània) i el nou llibre narratiu de Care Santos, ‘Diamant blau’ (Columna).

Finalment, Isabel Casas, llibretera igualadina i col.laboradora del programa ha preparat un llistat de 10 novetats editorials especialment adreçades per regalar aquestes festes de Nadal.

CLUB DE LECTURA – VOLS LLEGIR?

Aquesta edició del ‘Vols llegir?’ serà la penúltima d’aquest primer trimestre de la onzena temporada. La propera setmana i abans del període de vacances dels programes dels col.laboradors de Ràdio Igualada amb motiu de les festes nadalenques, el ‘Vols llegir?’ emetrà una edició especial amb el ‘Club de lectura’. En aquest espai, el llibre de l’escriptora igualadina Maria Enrich, ‘Mitjons llargs’ (Barcanova, 2014), serà objecte de comentari i tertúlia entre la pròpia escriptora i diverses persones convidades pel programa, usuàries de la Biblioteca de Vilanova del camí. Serà el divendres dia 18 de desembre, a les 20:10h, i repetició el diumenge dia 20 a les nou del matí.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada