icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui arriba el Patge Faruk

Un any més, el 28 de desembre és el dia que dóna el tret de sortida a la festa de Reis d’Igualada. A les 8 del vespre el Patge Faruk arriba al pavelló de Les Comes, acompanyat de la comitiva de patges que custodien el llibre blanc i el llibre negre. Prèviament a l’arribada de l’emissari dels Reis a Igualada, a dos quarts de 7 de la tarda, se celebra el festival infantil, que enguany va a càrrec del grup d’animació “El Pot Petit”. Les portes estaran obertes des de les 6 de la tarda, i l’aforament del recinte és limitat. Abans d’arribar al pavelló, com ja és tradició, la comitiva del patge Faruk recorrerà en cotxe els carrers del centre de la ciutat.

Per altra banda, a partir del dia 31 de desembre i fins el 4 de gener hi hauran el missatges radiofònics del Patge Faruk, a través d’aquesta emissora. Els missatges es poden portar, en horari comercial, als establiments col·laboradors: Alícia Basells, Copisteria Ramblas, L’art de la Llum i Ràdio Igualada. El preu individual dels missatges és de 5€.

Com també és habitual el lliurament de cartes al Patge Faruk tindrà lloc el dia 1 de gener, al Teatre Municipal de l’Ateneu, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 3 de la tarda.

tornar_radioIgualada