icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Fins dissabte, a Igualada el REC.10

Fins el dissabte dia 8 de novembre el barri del Rec d’Igualada es torna a transformar en les tradicionals Pop Up Stores. L’onzena edició del Rec.0 Experimental Stores incorporarà algunes novetats tant en marques com en espais del barri del Rec. A més, com és habitual aquesta nova edició del Rec.0 anirà acompanyada de diversos actes paral·lels.

Aquesta edició te com a novetat destacada la celebració del ‘Rec Street Food’, un petit festival gastronòmic amb els ‘food trucks’ de menjar de qualitat que s’instal.laran al Pati Vila, un espai nou i que s’utilitzarà per primera vegada.

Els food trucks son caravanes adaptades per a servir menjar a peu de carrer amb proposta que intenten ser de proximitat i de qualitat. Un segment del negoci gastronòmic que neix als Estats Units. El darrer exemple viscut a Catalunya dels ‘food trucks’ ha estat la celebració durant les passades festes de la Mercè, Festa Major de Barcelona, del ‘Van Van Mercat Gastronòmada’ al Parc de la Ciutadella.

En la passada edició d’estiu, Rec.0 va rebre més de 90.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia. Es van transformar uns 30 espais en pop up stores, amb 60 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors i marques consolidades.

Maparec10

tornar_radioIgualada