icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui comença el curs escolar 2015-2016

Les escoles d’Igualada i comarca enceten avui l’activitat acadèmica per aquest nou curs escolar. A la capital de l’Anoia, la principal novetat, serà la posada en marxa del nou institut Badia i Margarit, al costat del CEIP Gabriel Castellà. L’inici de les classes es fan en aules adaptades i aprofitant les mateixes instal.lacions del centre escolar ja existent, a l’espera que durant el curs les obres permetin als alumnes ocupar les noves aules de l’IES Badia i Margarit.

A tot Catalunya comencen avui, 1.300.000 alumnes entre primària i secundària. Es tracta d’una xifra rècord d’alumnes. Amb aquest increment, el departament d’ensenyament comptarà amb 800 mestres més. Una xifra, però, que encara queda lluny del nombre de mestres d’abans de les retallades.

En un altre ordre de coses, demà dimarts comencen els estudis universitaris d’infermeria al Campus Universitari de la ciutat d’Igualada. Després de 35 anys Igualada recupera aquests estudis que permetran als 40 estudiants iniciar el curs acadèmic 2015-16. De fet, demà mateix al matí, a les instal.lacions del Campus, es farà l’acte oficial per donar el tret de sortida al nou curs.

tornar_radioIgualada