icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui comença una nova edició del REC.0 d’ #Igualada marcada pel seu 10è aniversari

Des d’aquest dimecres i fins dissabte el barri del Rec d’Igualada es torna a transformar per acollir una nova edició del festival de moda, cultura, patrimoni i gastronomia. A més, coincidint amb els deu anys de la posada en marxa del Rec.0 Experimental Stores es vol reivindicar el patrimoni del barri del Rec. D’aquesta manera, durant aquests quatre dies que duri aquest esdeveniment s’obriran les portes de diferents adoberies com l’antiga Adoberia Salat, o el pati de l’adoberia Bas i Jordi.

En aquest homenatge al barri del Rec, també hi haurà workshops per descobrir el procés de creació de producte de pell i cuir.

El Rec.020 comptarà amb la participació de 80 marques de moda i disseny que estaran instal·lades en 60 espais efímeres al llarg del circuit del Rec.0. Entre aquestes marques hi seran presents moltes de l’Anoia, així com també el Festival Zoom i Igualada Comerç, que disposaran d’un espai propi dins el circuit d’aquest any.

La 21a edició del Rec.0 inclourà també les actuacions de músics i grups locals com Red Perill, JoKB, The Jerrycans, Marina Freixas, Oakland i Les pastes de la iaia.

Podeu trobar més informació sobre el festival al web www.rec0.com.

tornar_radioIgualada