icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Avui comencen també els actes de la Coll@nada

Les propostes d’aquesta Associació Juvenil arrencaran a les vuit del vespre, a la plaça de Cal Font, amb una Tabalada amb diferents grups de percussió de la ciutat. A les nou del vespre, a la plaça Pius XII, es durà a terme el Tast de la Pomada i deu minuts després es farà el Pregó de la Coll@nada i el “Xupinassu” d’inici de festes. Per acabar la jornada, a les deu de la nit, també a la plaça Pius XII, es portaran a terme assajos a la fresca, a càrrec de diferents grups de cultura popular de la ciutat.

D’altra banda, l’ska-rock de Kodul, els ritmes electrònics de ZOO i el techno de Biano Dj són la proposta musical de l’Associació Juvenil La Coll@nada per la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc des d’aquest dilluns i fins el 24 d’agost. Concretament aquestes formacions actuaran la nit del dissabte 22 d’agost, a partir de dos quarts de dues de la matinada, a l’espai de barraques, al carrer Doctor Joan Mercader.

A banda de música, La Coll@nada durà a terme moltes d’altres activitats per la Festa Major com els jocs bèsties, l’igualadí de ferro, l’operació cigró, el tast al rec, el cercanit i la pujada de cadires al Clein. Tot plegat s’ha volgut resumir en un cartell de Festa Major de La Coll@nada, que ha estat obra de l’estudi “Quartada”, format per 4 ex-alumnes de l’Escola d’Art Gaspar Camps: Albert Vendrell, Albert Soler, Pau Parcerisas i Mariona Pujol.

Per últim destacar que una de les novetats proposades per La Coll@nada per la Festa Major d’enguany és l’elaboració d’un protocol per evitar les agressions sexistes durant la festa.

tornar_radioIgualada