icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Avui obre les portes el Saló de la Infància d’Igualada amb l’esport i l’activitat física com a eix central

La 35a edició d’aquesta proposta nadalenca inicia avui, 27 de desembre i finalitza el 4 de gener de 2019, al recinte de l’Escorxador. Aquest any coincidint amb la designació d’Igualada com a Ciutat Europea de l’Esport i com a Ciutat Amiga de la Infància, l’esdeveniment tindrà com a lema “Mou-te amb el Saló”. Precisament amb motiu d’aquest eix central relacionat amb el món dels esports, les entitats esportives de la ciutat tindran una presència destacada al Saló de la Infància d’aquest any, oferint demostracions i tallers.

Una altra de les novetats de la 35a edició del Saló de la Infància és que l’esdeveniment disposa de l’ala Nord de l’edifici de l’Escorxador, fet que permet aplegar tots els tallers de manualitats en un mateix entorn. Escoltem també la responsable de les polítiques municipals d’Infància.

D’altra banda, el Saló d’enguany manté molts espais i activitats ja consolidats com les àrees d’aventura, els inflables, el circuit de karts, l’espai per nadons, actuacions musicals i tallers variats, com els de maquillatge, percussió o dansa, entre molts altres.

 

 

tornar_radioIgualada