icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui passen a disposició judicial els tres empresaris igualadins detinguts en el marc de l’operació Volhov, segons informa EFE

Aquest divendres han de declarar davant el jutge d’instrucció del Jutjat número 1 de Barcelona, els nou detinguts en el marc de la macrooperació policial que la Guàrdia Civil va fer dimecres a diferents llocs del país. Actualment hi ha 9 persones retingudes, del total de 21 detinguts en aquesta operació. Entre les 9 persones detingudes, i que avui passen a disposició del jutge, hi ha els tres empresaris d’Igualada. Un d’ells és l’editor Oriol Soler, a qui la Guàrdia Civil el vincula amb diverses operacions de malversació de fons públics, i amb una trama amb el govern del Kremlin per desestabilitzar la Unió Europea i l’estat espanyol.

Segons informa l’agència EFE, els propietaris de l’empresa EVENTS, Toni Fusté i Roc Aguilera, també estan entre els 9 detinguts. En aquest cas, la Guàrdia Civil vincula l’empresa EVENTS amb diferents irregularitats en alguns concursos públics, i a la vegada també els vincula en l’organització de les mobilitzacions de Tsunami Democràtic. Una d’aquestes activitats seria la instal·lació d’un escenari a la Jonquera durant les protestes per la sentència del procés.

tornar_radioIgualada