icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Avui torna el DdD de l’Ateneu amb “Em quedo o marxo d’Igualada?”

La reflexió d’aquest dimarts que vol posar sobre la taula si la ciutat és un territori d’oportunitats on poder viure i treballar. L’acte del Dimarts de Diàlegs està previst a les vuit del vespre a l’Ateneu.. L’obertura de l’acte anirà a càrrec del doctor en Sociologia, atropòleg i professor de la Universitat de Barcelona, Xavier Martínez-Celorrio, que també és autor de varis llibres de recerca i articulista d’opinió en diversos mitjans de comunicació com el Periódico, l’Ara o el País. Martínez-Celorrio, a  través d’una entrevista que li farà el coordinador de DdD Jordi Cuadras, posarà damunt de la taula quina és la realitat a Catalunya de la gent que marxa o que hi torna i els motius que els porten a fer-ho i les conseqüències que té per al país.

Després dels primers quinze minuts d’introducció, s’analitzarà el tema a escala local tot fent una mirada a quina realitat viu Igualada en aquest sentit. A la “Fila 0” s’hi ha convidat diversos igualadins que poden parlar en base a la seva experiència com Màrius Rossell (fundador de l’empresa igualadina Trilogi amb seu a la ciutat i ara també a la Xina), Pep Valls (consultor en màrqueting conceptual i retail amb estudi Igualada i delegació a Dubai), Joan Vilanova (barceloní que és responsable d’un dels programes del Sincrotó Alba i que viu a Igualada), Anna Marsal (periodista que ha viscut uns anys a Alemanya i treballa en servei de premsa) i Pau Sastre (músic i cantant que ha estat diversos anys a Boston). A tots ells s’hi podrà sumar el públic per a donar la seva opinió, ja que com en cada DdD, el públic té un paper important i ocupa la major part del temps de la sessió.

Una vegada més, DdD també es podrà seguir a través de Twitter al perfil @DimartsDialegs. Durant l’acte sempre se’n fa una crònica 2.0 de manera simultània i, en aquest cas, l’encarregada de piular el contingut de la reflexió serà la periodista Cora Muntané.

tornar_radioIgualada