icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Blai Paco (UEA) “A la comarca hi ha problemes per cercar feina, però també per cobrir ofertes”

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, ha explicat en el marc de l’inici de la 4a Setmana de l’Ocupació, el Prepara’t, que la comarca de l’Anoia té un problema d’equilibri entre la oferta i la demanda laboral. Segons Blai Paco és evident que la comarca de l’Anoia hi ha una de les taxes d’atur més altes de Catalunya, i a més cal sumar-hi que hi ha ofertes laborals que no es cobreixen perquè no troben el perfil adient. Per aquests motius, Blai Paco considera que és important que s’impulsin canvis en el perfil laboral dels treballadors.

La Setmana de l’Ocupació s’està desenvolupant aquesta setmana al Museu de la Pell d’Igualada en sessions de matí. Aquest dilluns es va donar el tret de sortida a la 4a edició que es planteja com a principal objectiu ajudar a la cerca de feina per aquells que no la tenen o per aquells que vulguin fer un gir a la seva carrera professional.

Pel que fa la xifra de participants en aquesta edició del Prepara’t, la UEA els estima en uns 600 o 700, tot i que remarquen que caldrà esperar a dijous per fer un balanç més acurat.

tornar_radioIgualada