Bon paper dels atletes del CA Igualada al Míting Internacional Ciutat de Barcelona

El corredor del Club Atlètic Igualada Lahcen Ait Alibou acaba 2n al Míting Internacional de Barcelona. Per la seva part, el saltador Marc Sánchez aconsegueix una brillant 3a posició.

Lahcen Ait Alibou va córrer la prova dels 5.000 metres llisos i va ser segon amb un temps de 14 minuts 17 segons i 14 centèsimes. L’atleta del CAI va acabar per darrere d’Abdenasser Oukhelmen de l’Unicaja Jaén. Per la seva part, Marc Sánchez va prendre part al Salt d’altura amb un millor intent de 2 metres i 10 centímetres. El saltador igualadí va empatar amb el primer i segon classificat, tot i que va acabar 3r perquè va fer més nuls.

Al míting Ciutat de Barcelona també hi van prendre part Héctor Sánchez, que va ser 5è al salt d’altura i Eduard Fàbregas, que va acabar 7è a la mateixa prova. Naima Ait Alibou va participar en la prova dels 1.500 metres llisos femenins, com a llebre i no va acabar la cursa.

A la foto d’arxiu: Lahcen Ait Alibou