icon_radio

RÀDIO

BLOG

Bond, James Bond ja té la seva pròpia enciclopèdia

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -358- 

‘JAMES BOND ENCICLOPEDIA’, diversos autors (Planeta Cómic, 2015)

Coincidint amb l’estrena de la nova pel.lícula de James Bond, ‘Spectre’, protagonitzada per Daniel Graig, l’editorial Planeta Cómic publica L’Enciclopèdia James Bond  on explica cadascun dels aspectes del món de l’agent 007 James Bond, el súper espia més carismàtic mai concebut per la ficció.

Gestada en col·laboració amb els productors de les pel·lícules de Bond, aquesta enciclopèdia suposa la primera guia autoritzada sobre l’univers de 007. Proporciona fins al més ínfim detall de tots els dolents, dones, aliats vehicles, armes i artefactes apareguts en les seves pel·lícules.

A més, el llibre està profusament il·lustrat amb més de 2.000 fotogrames i altres imatges. També inclou seccions sobre l’estil de 007, la interpretació dels actors que han fet de Bond i pàgines dedicades a totes les pel·lícules del personatge (plenes de detalls sobre les produccions, el seu repartiment i el seu equip tècnic).

Els autors d’aquesta James Bond Enclopèdia són John Cork i Collin Stutz, i compta amb pròleg de Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, productors i guionistes de les pel.lícules envers a James Bond.  El volum disposa d’un total de 352 pàgines.

Font/enllaç: Planeta Cómic

Complement: 007 Spectre (Sony Music México)

Article/post 1285 – Vols llegir? – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada