Brillant 6a posició del triatleta igualadí Albert Moreno a la Challenge de Gran Canària de mitja distància

El triatleta igualadí Albert Moreno acaba sisè a la Triatló de Mitja Distància de Gran Canària, la primera prova que disputa des que es va declarar la pandèmia.

Moreno va fer una gran cursa contra els grans atletes de l’especialitat, un any després que s’haguessin anul·lat les curses pel brot de coronavirus. El triatleta igualadí va fer un temps de 3 hores 46 minuts i 57 segons per recórrer 1.900 metres nadant, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21 quilòmetres corrent. Albert Moreno va acabar entre els millors, tot que la prova de natació és la que li suposa més complicació. Al final, va acabar amb una meritòria 6a posició a 5 minuts i mig del guanyador, que va ser l’alemany Jan Frodeno.

Albert Moreno competeix amb l’equip austríac Pewag Racing Team.