RÀDIO

Brillant paper dels atletes del CA Igualada Aleix Camats (or) i Carla Bisbal (bronze) al Campionat d’Espanya Sub-16

Els atletes Sub-16 del C.A. Igualada Petromiralles Jocnet Aleix Camats i Carla Bisbal es van penjar les medalles d’or i bronze respectivament, en la seva participació al 19è Campionat d’Espanya Sub-16, que es va dur a terme a Granollers en doble jornada de dissabte i diumenge matí i tarda i amb la participació de més de 500 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2005 i 2006. Els Campionats van comptar amb amplies restriccions i mesures de seguretat per la pandèmia del Covid-19.

Hi van prendre part 8 atletes del CAI, que es van penjar 2 medalles 1 d’Or i 1 de Bronze, un quart lloc i diversos llocs més de finalista en les proves respectives, en una brillant actuació global. El CAI va ser 5è per clubs amb 24 punts en la classificació per puntuació global dels atletes, entre 154 clubs classificats.

Van sobresortir el títol de campió d’Espanya assolit per Aleix Camats en llançament de disc, amb 57,35 metres, i el 3er lloc, i per tant medalla de bronze, de Carla Bisbal en els 1.000 metres llisos amb 2’57”92 a la final, després d’entrar 2a dissabte en la 1a semifinal. amb 3’04”61. Aleix Camats va ser, a més, 15è en Pes, amb 12,31 metres.

Núria Moix era 4a en l’hexatló Sub-16 femení, amb 3.251 punts, a només 11 punts del bronze, amb els següents registres en les 6 proves: 100 metres: 16 segons 80 centèsimes; salt d’altura: 1,42 metres; pes: 11,36 metres; salt de llargada: 4,83 metres; javelina: 23,14 metres; 600 metres llisos: 1 minut 50 segons 82 centèsimes, amb el 1r lloc en llançament de pes, com a posició individual més rellevant.

Ian Alves, per la seva part va ser 6è en el salt de perxa, amb 3,61metres i Albert Gil, 7è en el Disc, amb 43,62 metres, els que els va servir als dos per assolir plaça de finalista.

Finalment, Rubén Sánchez va ser 12è en el salt de llargada, amb 5,48 metres i Mar Buchaca va acabar 4a en la 3a semifinal dels 100 metres llisos, amb 12 segons 98 centèsimes, que no li va donar accés a la final. Oriol Alonso es va veure obligat a abandonar a la final dels 1.500 metres obstacles, per una caiguda en la cursa.

A la foto: Aleix Camats, al capdamunt del podi