icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Canal Taronja Anoia ja es pot veure correctament a totes les cases

La incidencia externa que afectava l’emissió de Canal Taronja Anoia en algunes cases de la comarca ha quedat resolta des el passat divendres 22 de juliol. El serveis tècnics de l’empresa responsable de la codificació del senyal han resolt la incidència, externa a Canal Taronja, provocada pel deslegament de la tecnologia 4G en alguns municipis. D’aquesta manera, l’emissió ja és correcte a tot arreu.

Si durant els dies que ha durat la incidència algun telespectador va resintoniztar la televisió i ara no veu Canal Taronja només ha de tornar a resintonitzar l’aparell i li sortirà. Tots aquells que ja ho vegin bé no cal que toquin res.

Canal Taronja Anoia ja ha engegat la programació d’estiu en la qual es manté l’informatiu diari “Info Taronja” cada dia a les 8, 10 i 12 de la nit amb totes les notícies d’Igualada i la comarca i s’han incoporat a la graella diversos programes d’estiu com són el resum cultural “Estiu Taronja”, l’espai “Joves Talents” dedicat a descobrir joves promeses de l’Anoia i el seguiment de les Festes Majors de la comarca, entre d’altres. A més de l’emissió per televisió, cal recordar que tots els programes també queden penjats, a la carta, a la pàgina web canaltaronja.tv/anoia.

tornar_radioIgualada