icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Canal Taronja entrevista el President de la Generalitat

La 16a edició del Sopar Empresarial de l’Anoia, organitzat per la UEA, ha tornat a tenir Canal Taronja Anoia com a mitjà de comunicació oficial. Durant l’acte, la televisió de la ciutat i la comarca hi va enregistrar un programa especial amb la instal·lació d’un plató exterior al pati de l’Escorxador.

El programa inclou una entrevista al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va presidir el Sopar en el que era la seva primera visita a Igualada i l’Anoia com a president. Puigdemont va ser entrevistat pel director de Canal Taronja Anoia, Jordi Cuadras, que li va plantejar diverses qüestions al voltant del moment econòmic actual i futur que viu Catalunya i quines receptes planteja el Govern per la comarca de l’Anoia.

A més de l’entrevista al President de la Generalitat, el programa especial també inclou una entrevista al president de la UEA, Blai Paco, i a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. A més també s’hi poden escoltar les impressions de diferents convidats al Sopar i les imatges dels moments més destacats com l’entrega dels premis UEA.

El programa especial del Sopar Empresarial de l’Anoia es pot veure a Canal Taronja aquest dimecres 6 de juliol a les 20.10, 22.10 i 0.10h. També es repeteix dijous 7 de juliol a les 10.10, 12.10, 14.10, 16.10 i 18.10h i es tornarà a veure el dilluns 11 de juliol a les 21 i 23h. A més, també quedarà penjat, a la carta, a la pàgina web canaltaronja.tv/anoia.

tornar_radioIgualada