icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Canal Taronja treballa per resoldre la incidència que impedeix la recepció de la tele en algunes cases

Diversos telespectadors no veuen Canal Taronja Anoia des d’aquest passat cap de setmana i també n’hi ha que la veuen però no la senten. D’altra banda, la majoria de cases la veuen i escolten correctament. Davant d’aquestes tres realitats, Canal Taronja està treballant per resoldre la incidència, tot i que es tracta d’un problema totalment extern i que es produeix, només, en alguns habitatges. La incidència estaria provocada pels canvis en la tecnologia 4G que hi ha hagut en alguns municipis de la comarca i que afecten el senyal de la televisió.

Canal Taronja demana als telespectadros que no resintonitzin la seva televisió perquè aleshores perdran per complet el senyal i que esperin a que quedi resolta la incidència, tot i que ara mateix no se sap quant pot durar, ja que s’està buscant de localitzar el focus del problema. Els tècnics de l’empresa responsable del 4G estan treballant per poder-ho solucionar el més ràpid possible.

Mentrestant, Canal Taronja Anoia recorda a aquells telespectadors que tinguin problemes per rebre el senyal, que poden consultar tots els continguts de la televisió a la carta connectant-se a la pàgina web canaltaronja.tv/anoia. Allà hi ha els vídeos dels informatius i tots els programes penjats.

tornar_radioIgualada