icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Canvi de dates d’algunes activitats sobre Salut mental, a #Igualada, i de la presentació del calendari “Fortes i Valentes”

La regidoria d’Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada ha informat del canvi de dates en diverses activitats previstes per aquesta setmana. D’una banda, la jornada “Joves i Salut Mental”, prevista per avui dijous, es realitzarà el dimecres 4 de desembre. Pel que fa el curs de “Capacitació tècnica a professionals per a la prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents i joves”, previst pels dies 18 i 25 d’octubre, es farà els dies 25 i 30 d’octubre. I, finalment, l’acte “Música per la Salut Mental”, previst per aquest dissabte, es durà a terme dissabte 16 de novembre.

D’altra banda, destacar també que s’ha produït un canvi en l’horari de presentació del calendari solidari “Fortes i Valentes”.  Aquest acte tindrà lloc el proper dissabte dia 19 d’octubre, a 1/4 de nou del vespre, al saló de sessions de l’Ajuntament d’Igualada i no pas aquest divendres com era previst. Acte seguit, al vestíbul del consistori, es durà a terme la presentació de l’Igualadiníssim, amb fotografies dedicades a aquesta iniciativa ciutadana, promoguda per recaptar diners per la millora dels espais de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital d’Igualada.

tornar_radioIgualada