icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Carles Puigdemont demana el vot per poder defensar al Parlament Europeu els drets dels catalans

INFORMACIÓ ELECTORAL. En un acte celebrat a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, aquest divendres al vespre, el candidat de Lliures per Europa, a través d’una connexió amb Eslovènia, ha demanat el vot dels igualadins i igualadines per poder obtenir representació al Parlament Europeu. Segons Puigdemont, després d’un any i mig a l’exili defensant els drets dels pobles de Catalunya, ara volen continuar fent sentir la seva veu però des de dins del Parlament.

L’acte ha comptat també amb la intervenció, des de Ljubljana,  de Toni Comín i Clara Ponsatí, números 2 i 3 de la llista de Lliures per Europa. Comín ha explicat que es presenten aquestes eleccions europees per deixar clar que Catalunya té dret a l’autodeterminació i a exercir el mandat de l’1 d’octubre.

Al seu torn, el candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia d’Igualada, Marc Castells, ha assegurat que el vot intel·ligent i de futur, el proper 26 de maig, és el de Lliures per Europa. Segons Castells, amb les eleccions del 28 d’abril s’ha aconseguit que presos polítics tinguin el seu ascó al Congrés dels Diputats i al Senat, i ara tenim la possibilitat que tres persones a l’exili (Puigdemont, Comín i Ponsatí) obtinguin representació al Parlament Europeu.

L’acte, que ha comptat també amb la intervenció de la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, qui ha demanat el vot per Puigdemont i Castells, ha finalitzat amb la intervenció de l’eurodiputat eslovè Ivo Vajgl, que al costat de Puigdemont, ha mostrat el seu suport a l’autodeterminació de Catalunya.

tornar_radioIgualada