icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Carmen Manchón (C’s) “habilitar plantes baixes per fer-hi habitatges és una bona idea, però com no ha sortit dels partits de l’oposició hi voten en contra”

La regidora de Ciutadans ha carregat contra ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu per oposar-se a la modificació puntual del Pla General que hagués permès habilitar algunes plantes baixes en habitatges. Segons Manchón, la ciutat necessita una planificació a llarg termini, però mentrestant cal abordar els problemes d’habitatge que té la ciutat i posar-hi solució. La regidora de Ciutadans considera que és una bona idea del govern municipal, i per això hi van donar suport.

La portaveu de Ciutadans comenta que ja hi ha ciutats que han pres mesures com aquesta, i que no s’entén que els partits de l’oposició hi hagin votat en contra. Manchón admet que a la ciutat hi ha molts pisos buits, però recorda que als propietaris “no se’ls pot posar una pistola al pit” per tal que els destinin a lloguer social. Carmen Manchón també explica que diferents ciutadans s’han adreçat a ella per mostrar-los la seva preocupació després de saber que la mesura havia estat rebutjada pel ple municipal.

tornar_radioIgualada