icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Carolina Telechea podria ocupar, de nou, un lloc preferent a les llistes d’ERC a les properes eleccions generals del 28 d’abril

L’actual diputada al Congrés dels Diputats de Madrid ha explicat a Ràdio Igualada que ara tot just comencen els treballs per elaborar les llistes i el programa electoral per afrontar les eleccions del proper mes d’abril. Tot i que Telechea ho comenta amb tota la prudència del món, apunta que segurament ocuparà un lloc de la llista d’ERC a les eleccions del 28 A. La igualadina, però, deixa molt clar que encara no han definit les posicions de la llista. Carolina Telechea també ha defensat que Joan Tardà es torni a presentar a les eleccions generals perquè el considera un actiu importantíssim pel partit. Malgrat tot, la diputada igualadina apunta que caldrà respectar la voluntat de Joan Tardà.

Carolina Telechea va convertir-se en diputada al Congrés dels Diputats de Madrid el passat mes de juny, en substitució d’Ester Capella. Capella va ser nomenada l’any passat consellera de justícia del govern de la Generalitat.

ÀUDIO CAROLINA TELECHEA – Es tornarà a presentar?

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada