icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Càritas Arxiprestat Anoia-Segarra: “Al centre d’Igualada hi ha alguns pisos on hi viu gent sense subministrament elèctric i aigua, en condicions molt precàries, i on es punxa la llum, amb el risc que això comporta”

Ho ha avançat la directora de Càritas Arxipresetat Anoia-Segarra, Montserrat Roca, en declaracions al programa Igualada Solidaria de Ràdio Igualada. Roca ha explicat que a la ciutat d’Igualada hi ha situacions de persones que viuen en unes condicions molt precàries, i que per tenir subministrament elèctric ho fan punxant la línia, i s’escalfen amb fogons amb el perill que això comporta.

Per altra banda, la directora de Càritas Anoia-Segarra apunta que el primer indicador que han tingut sobre les conseqüències socials de la pandèmia ha estat el banc de queviures, que han vist com els usuaris s’incrementaven.

Per altra banda, Monserrat Roca, ha explicat que finalment les escoles han pogut prendre part en la campanya de recapte d’aliments pel banc de queviures. Aquesta acció, que no estava clar que es pogués fer per la pandèmia, finalment s’ha tirat endavant amb una molt bona implicació de les escoles.

tornar_radioIgualada