icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El diari “The New York Times” selecciona el cava Bohigas com un dels millors del món

El prestigiós rotatiu inclou el cava de Bohigas en un reportatge sobre els millors vins i caves de l’estiu per 20 dòlars. Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el negoci a l’estranger suposa el 89% del total de les vendes. La gerent de Caves Bohigas, Maria Casanovas es troba molt il•lusionada per haver estat escollida en una publicació tan important com el New York Times. De tota manera, assegura que aquest reconeixement el va agafar per sorpresa. Maria Casanovas reconeix que un fet com aquest és el premi a la feina ben feta. En aquests moments ja comencen a recollir els fruits. Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca d’Òdena, a l’Anoia, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. Bohigas produeix anualment al voltant de 650 mil ampolles la majoria de cava, però també de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior.  A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.

 

tornar_radioIgualada