icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

CCOO denuncia la gestió caòtica del Consell Comarcal de l’Anoia

El sindicat reclama un gir de 180º en la política interna de l’ens comarcal, així com un respecte a les seves treballadores i treballadors. Des del sindicat asseguren que la inexistència de les figures de la Secretaria i la Intervenció (imprescindibles, per exemple, per l’abonament de les nòmines) no és un fet puntual. Segons Comissions Obreres, l’actual situació – amb treballadors i proveïdors que no cobraran fins al mes de desembre– , és fruit de la manca de voluntat de la direcció del Consell Comarcal per gestionar, amb rigor i compromís, una administració pública important per als ciutadans i les ciutadanes de l’Anoia.

El sindicat també requereix rebre informació sobre l’actuació de l’Oficina Antifrau de Catalunya respecte als acords signats i asseguren que tampoc és de rebut que l’Oficina estigui investigant el Consell Comarcal de l’Anoia i que el seu personal s’assabenti pels mitjans de comunicació.

Des de CCOO asseguren també que la direcció del Consell no ha deixat de dificultar la negociació col·lectiva, menyspreant el paper del Comitè d’empresa, mantenint una estructura salarial caòtica i irracional (impròpia d’una administració pública), i arribant a amagar informació a la representació legal de la plantilla.

Davant de tot això, segons el sindicat, es fa necessari canviar decididament la gestió d’un servei públic important i amb molts usuaris/es directes com és Consell Comarcal de l’Anoia.

tornar_radioIgualada