icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

CDC valora molt positivament el funcionament de la campanya Torn Obert a l’Anoia

Convergència Democràtica de l’Anoia es mostra satisfeta de la bona acollida que ha tingut aquest procés participatiu de refundació del partit a la nostra comarca. Una iniciativa que es va endegar el passat mes de març i que al llarg d’aquests dies ha inclòs diversos debats a diferents punts de la comarca i també una enquesta entre els simpatitzants i militants del partit.

Segons el coordinador de Torn Obert a l’Anoia, Jordi Segura, els anoiencs han valorat positivament aquest procés perquè els ha permès discutir sobre molts temes de manera constructiva. Pel que fa l’enquesta que es va fer als participants en aquest Torn Obert sobre les bases ideològiques i organitzatives del partit, Segura afirma que els resultats són molt similars als de la resta de Catalunya.

Com a curiositat l’enquesta fa palès també, per exemple, que a la comarca un 72,3% dels enquestats se senten “només catalans”, mentre que a la resta de Catalunya el percentatge mig seria d’un 67%.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha assenyalat que aquest procés participatiu ha de servir perquè Convergència Democràtica s’adapti als nous temps. El dia 21 de maig, CDC culminarà aquest procés amb l’anomenat “superdissabte”. Una jornada durant la qual els militants del partit hauran de votar si volen refundar Convergència o fer un partit nou.

tornar_radioIgualada