icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Centenars de persones reclamen espais per a les entitats d’Igualada en una manifestació sota el lema “Feu-nos lloc!”

Aquest dissabte al vespre, a la Plaça de l’Ajuntament, s’han concentrat centenars de persones per reclamar espais perquè les entitats igualadines puguin dur a terme les seves activitats i seguir donant vida a la ciutat.

La protesta és conseqüència de la situació que pateixen moltes entitats i associacions a Igualada.

L’associació juvenil La Coll@nada ha començat l’acte reivindicatiu llegint un manifest on afirmen que “s’ha demostrat que la cultura, el lleure i el benestar del jovent no són la prioritat del govern.”

A continuació, han intervingut diferents membres d’entitats que s’han adherit a la convocatòria, com ara l’agrupament escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà, la Coral Gatzara i Endavant Anoia.

Des de l’organització expliquen que l’objectiu no és altre que buscar un “espai on reunir-nos, assajar o guardar el material” i reclamen que “cal afrontar aquest conflicte ja”.

A la convocatòria, que es va fer a través de les xarxes socials de l’associació juvenil La Coll@nada, demanaven que totes aquelles entitats o associacions que es trobessin en una situació similar que s’hi sumessin “per prendre consciència de la situació, produïda pel desinterès i la poca planificació per part de l’Ajuntament d’Igualada i, en especial, del govern Castells”.

Un cop acabats els parlaments, la manifestació ha avançat cap a la Plaça Sant Miquel, on s’han aturat davant de la regidoria de promoció, cultura i comerç i del Consell Comarcal per enganxar cartells reivindicatius reclamant espais per a les entitats, i ha seguit pels carrers cèntrics de la ciutat fins arribar de nou a la Plaça de l’Ajuntament.

La concentració, que s’emmarca dins del programa de les festes de Sant Faust, ha comptat amb el suport de més de 20 entitats i col·lectius d’Igualada, a més de persones que a títol individual han volgut donar-hi suport.

 

tornar_radioIgualada