icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Cesc Linares, una temporada més com a entrenador de l’Igualada Rigat

La renovació de Cesc Linares suposarà la seva segona campanya a la capital de l’Anoia des que l’estiu passat va arribar a les Comes procedent del Voltregà.

La primera temporada del tècnic vallesà al capdavant de l’Igualada Rigat ha estat marcada per dos moments clau: l’inici meteòric de l’equip, que va arribar a ser líder de l’OK Lliga i a ocupar posicions de Champions; i l’aturada de la competició per la pandèmia del coronavirus. El primer tram de la temporada va ser un dels millors dels darrers anys per part del conjunt arlequinat. Això el va fer acabar la primera volta en tercer lloc a la classificació i a fer una gran campanya a la World Skate Europe Cup. Als 1/8 de final l’equip igualadí va eliminar l’Scandiano d’Itàlia en una eliminatòria memorable que es va decidir a les Comes a la tanda de penals. Als ¼ de final, a l’anada l’equip va perdre a la pista del Barcelos per un ajustat 6 a 4, però la tornada ja no es jugarà perquè la competició s’ha suspès.

És per tot això que la junta directiva de l’Igualada s’ha mostrat molt satisfeta amb el joc, el rendiment i els resultats de Linares al capdavant de la banqueta arlequinada, motiu pel qual s’ha agilitzat la seva renovació perquè lideri el projecte de la temporada 2020-21.

tornar_radioIgualada