icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

CiU proposa crear un Consell Assessor del Bon Govern

Aquest nou òrgan tindria tota la informació dels números de l’Ajuntament d’Igualada i s’encarregaria d’informar els ciutadans sobre l’estat de salut dels comptes del consistori. Segons el cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals del 24 de maig, Marc Castells, l’objectiu d’aquest Consell Assessor del Bon Govern passaria per explicar a la ciutadania què fa el govern de la ciutat amb els diners de l’Ajuntament.

D’altra banda, un altre dels objectius dels convergents de cara al proper mandat és continuar projectant Igualada a l’exterior. En aquest sentit, segons Castells, crearan una regidoria d’Internacionalització i Projecció Exterior, dedicada a captar recursos i a treballar en projectes estratègics de ciutat.

Finalment, l’alcaldable de CiU ha explicat també que volen continuar incentivant la celebració d’esdeveniments que fan la ciutat singular arreu del món, com l’European Balloon Festival, i l’Igualada Urban Running Night Show.

Marc Castells ha afirmat, per últim, que CiU és la garantia a Igualada de govern responsable, de gestió transparent i de projecció a l’exterior com una ciutat forta i capaç.

tornar_radioIgualada