icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ciutadans considera el quiosc del Parc Central com una molt bona idea per dinamitzar i donar valor a la zona, malgrat apunta que les formes es poden haver millorat

La regidora i portaveu de la formació taronja, Carmen Manchón, ha explicat a Ràdio Igualada que és un encert apostar per situar al Parc Central un servei de bar i labavos. Manchón considera que la iniciativa contribuirà a donar valor i atractiu al parc, de la mateixa manera que ho han fet d’altres ciutats en les seves zones verdes.

Tot i així, sobre la polèmica que hi va haver a l’entorn de la concessió d’aquest servei, Carmen Manchón apunta que les formes podien haver estat millors. La regidora taronja apunta també que posa la mà al foc i “no em cremaré” per la feina feta pels serveis jurídics de l’Ajuntament. Carmen Manchón comenta que el govern podia haver donar més i millors explicacions respecte la concessió.

Carmen Manchón explica que és una bona iniciativa, i apunta que a alguns grups municipals els ha molestat que la iniciativa hagi vingut d’un privat.

tornar_radioIgualada