icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Clara Immerwahr, Premi a la Millor Pel•lícula del Zoom 2015, Brendan Cowell Millor director i Laia Marull, a la Millor Intèrpret

La 13a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió, va atorgar el Premi a la Millor Pel·lícula a Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) del director Harald Sicheritz. El Premi a la Millor Direcció va ser per a Brendan Cowell per The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013). El Premi al Millor Guió se’l van emportar Pere Riera i Care Santos per Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) i, per últim, el Premi a la Millor Intèrpret, que per primer cop es lliurava en el marc del festival, va ser per a Laia Marull per La Xirgu, de Sílvia Quer.L’acte de lliurament de Premis del Zoom 2015 es va fer en el marc de la gala de cloenda del festival, que es va celebrar dissabte a la nit, al teatre municipal l’Ateneu.

La gala de cloenda del Zoom 2015 va incloure també el lliurament dels premis del Jurat Jove, que va ser per a  Peter Pan Man; el Premi Zoom Jove al millor Curtmetratge, que el va guanyar Café para llevar, el Premi Zoom Jove a la millor Websèrie que va recaure en Zero; el Premi a la Millor Sèrie Espanyola, que el va aconseguir El Ministerio del Tiempo i el Premi DO Catalunya, que va ser per a La Xirgu, de Sílvia Quer. El Zoom 2015 va premiar també els millors Showcase de pilots de ficció. En aquest cas el  Premi del Jurat al Millor pilot va ser per a  Air, i el  Premi del Públic va recaure en Mediocrity.

tornar_radioIgualada