icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Cloenda del Dia Internacional de la Dansa amb una masterclass de Ramon Oller el 22 de juliol

Igualada ha celebrat, al llarg dels últims mesos, nombroses propostes per a commemorar el Dia Internacional de la Dansa, promogudes des del departament municipal de Promoció Cultural. Les activitats es van iniciar el passat 12 d’abril i s’han anat desenvolupant fins aquest mes de juliol.

La celebració arriba al seu punt i final el proper divendres, 22 de juliol, a les 19h, amb la programació d’una masterclass de dansa amb el conegut coreògraf Ramon Oller, al nou pati del Museu de la Pell. Serà una oportunitat única per aprendre al costat d’un dels referents de la dansa del nostre país, director i coreògraf de la seva pròpia companyia i creador en altres formacions nacionals i internacionals, amb més de vint espectacles, com Carmen, Madame Butterfly, Romeo y Julieta i El meu príncep. Oller col·labora cada any amb el Ballet Hispànic de Nova York i ha estat guardonat en diferents ocasions al llarg de la seva trajectòria professional, havent rebut, entre altres, el Premi Nacional de Dansa.

Per a prendre-hi part cal inscriure-s’hi prèviament al Punt d’Informació Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o el mateix dia 22, des d’una hora abans i fins a 15 minuts abans d’iniciar la sessió, al mateix Museu. El preu és de 10 euros i tots els participants rebran una samarreta commemorativa de la seva participació i un diploma acreditatiu de la masterclass. Es pot demanar més informació al telèfon 93 801 91 16.

tornar_radioIgualada