icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Comença, a #Igualada, una nova edició del grup de suport emocional i d’ajuda mútua (GSAM) 

Aquest grup és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat i disminuir l’estrès per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència. El grup estarà format per un màxim de 20 persones que viuen a Igualada i que són cuidadores no professionals de persones en situació de dependència.

El Departament d’Acció Social i Habitatge de l’Ajuntament d’Igualada  ha organitzat aquest grup, que, conduït per una psicòloga, es trobarà un dia a la setmana durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre fins a un total de 16 sessions d’hora i mitja cadascuna a l’Espai Cívic Centre.

Les persones interessades en rebre informació i/o participar de les sessions del grup, s’han de posar en contacte abans amb els Serveis Socials Bàsics a través del telèfon 93 804 75 81 per demanar una entrevista prèvia.

tornar_radioIgualada