icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Comença el FineArt Igualada 2017

El festival fotogràfic FineArt Igualada enguany celebra la seva cinquena edició, un esdeveniment consolidat com a referent en el món de la imatge, apropant la fotografia i tot allò que l’envolta tant al públic en general, com als aficionats i, per suposat, als professionals de la fotografia. I ho fa en diferents espais expositius municipals i d’altres d’efímers que recuperen espais patrimonials de la capital de l’Anoia, per emmarcar les diferents propostes visuals, en una vintena de sales d’exposicions distribuïdes per la ciutat d’Igualada.

Aquesta edició comptarà amb fotògrafs provinents de Mèxic, el Brasil, Rússia, Bulgària, i també e diferents punts de Catalunya i altres indrets de l’Estat com Andalusia, Madrid, Euskadi o les Illes Canàries.

L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en l’àmbit de la fotografia, tindrà lloc des d’aquest divendres dia 24 de febrer i fins el 19 de març. Compta amb més de les 48 exposicions, amb un gran nombre d’activitats paral·leles vinculades amb aquest art com són visites guiades –com la de Gervasio Sánchez el dia de la inauguració sobre la seva exposició Antologia-, pel·lícules –Chasing iceJoana Biarnés, una entre tots i Essence du Benín-, i tallers per grans i menuts.

També es pot descarregar l’aplicació FineartIgualada per Android, i accedir a tota la informació a través del WEB de l’esdeveniment.

tornar_radioIgualada