icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Comença la Setmana de l’Ocupació marcada per la pèrdua de 200 empreses a l’Anoia per la crisi generada per la pandèmia

El president de la UEA, Joan Domènech, explica que al llarg del darrer trimestre s’han perdut prop de 200 empreses com a conseqüència dels ERTOS que han hagut d’aplicar per culpa de la crisi sanitària. Domènech apunta que cal seguir treballant per aconseguir que el nombre màxim d’empreses puguin revertir aquests ERTOS i tornar a l’activitat d’abans de la pandèmia.

El president de la UEA apunta també que a la comarca hi ha sectors que no han patit tant les conseqüències de la crisi sanitaria com d’altres. Els sectors de les químiques, el transport, el de noves tecnologies estan mantenint la seva activitat, i fins i tot l’incrementen. D’altres sectors com la restauració i l’oci, segons Domènech, ho estan passant molt malament.

El president de la UEA recorda que és important estar format, i ampliar la formació, per tenir més opcions de trobar un lloc de feina. Per aquests motius, des de la UEA, i en el marc de la Setmana de l’Ocupació, organitzen el Prepara’t. De cara dimecres, dijous i divendres, l’activitat es centrarà amb el Connecta, on empreses amb ofertes de treball connectaran amb treballadors que cerquen feina.

tornar_radioIgualada