icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els organitzadors de l’European Balloon esperen volar aquest vespre

Després que el vent hagi fet la guitza en el primer dels vols de competició de l’European Balloon Festival obligant a suspendre’l, esperen poder volar a les 20:00h.

Avui a primera hora del matí, estava previst el primer vol de la dinovena edició de l’European Balloon Festival. L’enlairament s’havia de dur a terme al camp de vol de l’Avinguda Catalunya, però degut a causes meteorològiques s’ha suspès.

Des del primer moment, el públic assistent i els pilots ja ha pogut comprovar com el vent seria el protagonista del matí. La organització ha decidit esperar per veure l’evolució del temps, però passada una hora s’ha suspès el vol de forma oficial. El que més preocupava als pilots era l’aterratge ja que el vent venia de l’oest cap a l’est i això hauria dirigit els globus a zones perilloses com polígons i cables d’alta tensió. Aguirre, director esportiu de la competició, ha sigut qui ha pres la decisió.

Aguirre ha apuntat que malgrat s’hagi suspès el primer vol, el festival manté totes les activitats. També ha afegit que el festival igualadí destaca pel percentatge de vols exitosos en les passades edicions, i que això és un punt fort i un atractiu pels equips que venen d’altres països.

A més a més al llarg del matí s’ha presentat la “Cistella Vista” i el menú degustació que s’hi serveix en aquesta. Un menú que consta de quatre plats i que es van servint a mesura que el globus arriba a altures concretes. Els plats han estat creats per Albert Marimón i David Andrés.

IMG_20150709_075055

IMG_20150709_084754

 

 

 

 

 

 

PROGRAMA DE LA DINOVENA EDICIÓ DEL FESTIVAL:

Dijous, 9 de juliol

10.00h – Volem pels aires, a l’auditori de l’Ateneu Igualadí (c. St. Pau, 12). Activitat per a nens. Organitza Ateneu Igualadí

10.30h – Una història dibuixada d’Igualada!! Narració de contes d’Igualada acompanyats de la seva il·lustració en directe. A càrrec de Carla Grau i Mònica Torra. A l’Espai Cívic Centre (c. Trinitat, 12).

17.00h – ‘Igloo temporary shop’ al Viver del Rec. Taller creatiu. Col·labora Espai Moix

18.30h – La lluna d’en Joan. Espectacle de titelles a càrrec de la companyia “Teatre Nu”. Edat: a partir de 2 anys. A l’Espai Cívic Centre (c. Trinitat, 12).

20.00h – Vol de competició, al camp de vol

22.00h – Sopar – degustació del Somiatruites en un iglú de vent. A la sala ‘les Encavallades’ del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (c. Joan Mercader, s/n) [Més informació al restaurant Somiatruites; carrer del Sol, 19]

 

Divendres 10 de juliol

7.30h – Vol de la Ciutat. Sortida de globus diferents places i indrets d’Igualada

11.00h – Concert en un iglú de vent, per a la gent gran. A càrrec del grup de folk ‘Bona pregunta’. A l’Escorxador (c. Prat de la Riba, 47)

11.00h – Iglú del Centre Josep Orgué  amb tallers i activitats durant tot el dia. A la plaça de Cal Font

15.30h – Classe de zumba, a l’auditori de l’Ateneu Igualadí (c. St. Pau, 12). Classe gratuïta impartida per Zaira Mesa, instructora de l’Acadèmia de Zumba. Organitza Ateneu Igualadí

17.00h – ‘Igloo temporary shop’ al Viver del Rec. Taller creatiu. Col·labora Espai Moix

17.00h – Iglú de vent al Rocòdrom Ingravita (c. Sebastià Artés, 29)

18.30h – Encontats de conèixer!!! Espectacle de contes a càrrec de la companyia “DE PARRANDA” Edat: a partir de 4 anys. A l’Espai Cívic Centre (c. Trinitat, 12).

19.00h – Actuació de la Coral Xalest en un iglú de vent. A la basílica de Santa Maria d’Igualada

20.00h – Vol de competició, al camp de vol

22.00h – ‘Street dance disco’ a la plaça de Cal Font. Amb la col·laboració de lakarta.cat.

22.00h – Sopar – degustació del Somiatruites en un iglú de vent. A la sala ‘les Encavallades’ del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (c. Joan Mercader, s/n) [Més informació al restaurant Somiatruites; carrer del Sol, 19]

23.00h – Iglú de vent i assaig dels Moixiganguers. A la plaça de l’Ajuntament.

 

Dissabte 11 de juliol

7.30h – Vol Fly in. Pas dels globus per sobre de la ciutat. Sortida d’un punt situat a 2/3 quilòmetres d’Igualada. Diana situada a Cal Font.

10.00h – Taller creatiu al pàrquing del Mercat de la Masuca.

11.00h – Taller d’slackline i iglú de vent al Rocòdrom Ingravita (c. Sebastià Artés, 29)

11.00h – Actuació de la Coral Gatzara en un iglú de vent. A la basílica de Santa Maria d’Igualada

12.30h – Actuació de la Coral Verdums en un iglú de vent. A l’Escorxador (c. Prat de la Riba, 47)

17.00h – Actuació del Cor ExAudio en un iglú de vent. A l’Escorxador (c. Prat de la Riba, 47)

18.00h – Activitat infantil a la Fun Zone del camp de vol: rocòdrom, zorball, inflable rugbi, xutòmetre, jumping, taller de malabars, etc.

19.00h – Sorteig de vols del Club Súper 3, al camp de vol

20.00h – Vol de competició, al camp de vol

22.30h – Gala de lliurament de premis, al camp de vol.

23.00h – Night Glow i piromusical a càrrec de la pirotècnia Igual. Al camp de vol.

23.30h – Concert amb els grups Orquestra Plateria i Aspencat, al camp de vol.

 

Diumenge 12 de juliol

7.30h – Vol final, al camp de vol

tornar_radioIgualada