icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Comença l’Estival de Jazz 2021 a #Igualada

La novena edició de l’Estival de Jazz comença aquest dijous 10 de juny al Pati de l’Ateneu amb la projecció del film biopic “Miles Ahead”, sobre la vida del llegendari trompetista Miles Davies, un esdeveniment realitzat en col.laboració amb el Cine Club d’Igualada.

El tret de sortida dels concerts d’enguany serà el divendres 11 de juny a càrrec de la innovadora proposta Inhumankind, estrenant també una nova ubicació al festival, el Rec on Fire. El dissabte 12 amb el swing enrérgic y elaborat dels Bop Collective liderats per la saxofonista Irene Reig, que actuarán al Fortí de Sant Magí, tot inaugurant aquest nou espai de la ciutat. L!Estival de Jazz continua el divendres 18 a l’Ateneu Igualadí amb el trio de la pianista i cantant Lucía Fumero, que ens oferirà la seva música original plena de vitalitat i aire fresc. Com a cloenda del festival, el dissabte 19 de juny per una banda tindrem la presentació de la Josa Jazz Band a les 13h al pati del Museu de la Pell i per últim, gaudirem del clàssic Carta Blanca que tindrà lloc com sempre al Teatre de l!Aurora a les 20h, aquest any la protagonista serà la jove i sorprenent pianista Clara Lai.

Recordar que una de les novetats importatnts d’aquest 9é Estival de Jazz és el Pack d’entrades Tocats de Jazz, on per només 25€ es te dret a tots els concerts de l’Estival 2021.

Les entrades s’hauran de reservar i comprar prèviament per poder controlar els aforaments. Podreu trobar més informació sobre els actes, així com també sobre la reserva i compra d’entrades a la pàgina web www.estivaldejazz.cat o a les xarxes socials del festival.

tornar_radioIgualada