icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Comença l’European Balloon Festival 2018 !!! Després de la pluja, torn pels globus !!!!

Aquest matí de dijous es dona el tret de sortida a una nova edició de l’European Balloon Festival. Com és tradicional, els matins i vespres de dijous, divendres, dissabte i diumenge el cel de la ciutat d’Igualada es tornen a omplir de globus aerostàtics. Malgrat la pluja matinal, els globus s’han pogut enlairar a les 08:30h.

El festival de globus més important del sud d’Europa reuneix a Igualada globus provinents de Mèxic, de l’Índia, de Brasil, d’Israel, de països europeus com Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa o Bèlgica i de diversos punts de Catalunya i de l’Estat espanyol.

Durant quatre dies – des d’aquest dijous 12 de juliol al diumenge 15 de juliol- més de cinquanta equips competeixen a la vint-i-dosena edició de l’European Balloon Festival, que enguany té com a convidats especials cinc globus de formes ben curioses: un pirata, un ase, un lleó, un gos i una bombona de gas. Tots ells donaran color al cel d’Igualada i ompliran de vida al Parc Central, estrenat l’any passat, que tornarà a ser punt de trobada d’un nombrós públic familiar gràcies a l’actuació de l’Àlex i el Pau del Club Super3 i al grup musical Macedònia.

A més dels diferents vols de competició, el Festival comptarà també amb un dels seus plats forts tradicionals: l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical, que es tancarà amb un concert de SAU30 i Buhos, dins del festival Anòlia. Es reedita també el projecte experimental Iglús de Vent, que tornarà a omplir el centre d’Igualada amb activitats culturals i lúdiques d’entitats igualadines dins de teles de globus reciclades.

L’European Balloon Festival està impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’empresa fabricant de globus Ultramagic, amb el suport de les empreses de vol Globus Kon-Tiki i Camins de Vent i el patrocini de Vitogas. Es tracta d’una oportunitat única a l’Estat espanyol de presenciar un vol simultani de globus aerostàtics i també de volar en un dels equips participants com a passatger.

Aquí pots consultar les activitats de l’EBF: www.ebf.cat

tornar_radioIgualada