icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

COMUNICAT OFICIAL – Un comunicat conjunt de tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada sobre l’agressió a una menor ocorreguda el passat 1 de novembre

Un comunicat conjunt de tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada sobre l’agressió a una menor ocorreguda el passat 1 de novembre

Davant dels fets succeïts la matinada del dia 1 de novembre al polígon de Les Comes, pels quals hi ha una investigació oberta per una agressió sexual a una menor, tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada manifesten el següent:

L’Ajuntament d’Igualada mostra el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest atac i dona el màxim escalf i suport incondicional a la víctima i a la seva família.

L’Ajuntament d’Igualada confia en què la investigació que està duent a terme el cos dels Mossos d’Esquadra des de la Unitat Central de d’Agressions Sexuals porti a la detenció dels autors d’aquests fets i se’n derivin totes responsabilitats i conseqüències penals corresponents.

L’Ajuntament d’Igualada condemna qualsevol expressió de violència masclista. Les agressions sexuals són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones.

L’Ajuntament d’Igualada seguirà impulsant polítiques que promoguin que les dones, així com tots els altres col·lectius susceptibles a patir aquest tipus d’agressions, puguin viure de forma segura en tot moment i en tota situació i es mostrarà contundent i unit contra qualsevol atac d’aquesta tipologia. Cap agressió sense resposta.

tornar_radioIgualada