icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Conca Amunt, una cursa solidària a Òdena durant la vigília de Sant Joan

Òdena serà d’escenari, aquest dimarts 23 de juny, vigília de Sant Joan, de la cursa solidària Conca Amunt, on tota la recaptació es destinarà a Creu Roja, per al Banc de Queviures.

La competició es farà a manera de cronoescalada i de manera que els corredors sortiran en solitari a la categoria de BTT, a les 18 h; en cursa d’alt nivell, a les 19 h; o en cursa popular a les 19.45 h. L’inici es durà a terme des del Parc de la Font i finalitzarà al Puig Aguilera. Ocisport va proposar aquesta cursa com a tret de sortida a la nova normalitat i des d’Òdena no van voler desaprofitar l’oportunitat de fer la primera competició esportiva des que es va declarar la pandèmia. A més, l’alcaldessa, Maria Sayavera, recorda que van acceptar la proposta tenint present el caràcter benèfic de la competició i en el sentit que com diu l’eslògan d’aquesta ens en sortirem. L’alcaldessa assegura que “aquest és un territori que sempre se n’ha sortit. I que millor que una prova esportiva per usar aquest lema”.

Un altre dels aspectes que van tenir en compte des de l’ajuntament odenenc és que la prova es disputarà a manera de cronoescalada. En aquest sentit, Sayavera recorda que “els corredors i els ciclistes podran mantenir les distàncies de seguretat, igual que el públic que s’hi aplegui”. A més, explica que s’instal·larà una pantalla gegant perquè es pugui seguir tota la prova.

Una de les atraccions d’aquesta cursa és que es podrà transformar en una festa. Maria Sayavera reconeix que, d’aquesta manera, podran suplir en part el fet que aquest any no se celebri la revetlla de Sant Joan. A més, recorda que a la tarda passarà la Flama del Canigó per Òdena.

tornar_radioIgualada