icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Condemnat a 35 anys de presó l’home que va violar i intentar matar a una menor a Igualada

El tribunal de la secció 10a de l’Audiència Provincial de Barcelona imposa 35 anys de presó a l’home jutjat per una agressió sexual a Igualada l’1 de novembre de 2021. La sentència dictada el condemna a 20 anys menys un dia per un delicte d’assassinat en grau de temptativa, estimant l’agreujant de discriminació per raó de gènere, i a 15 anys de presó per un delicte d’agressió sexual amb introducció de membres corporals i/o objectes, concorrent igualment l’agreujant de discriminació per raó de gènere.

La pena es completa amb la prohibició durant 10 anys, a comptar des del compliment de les penes de presó, de prohibició d’acostar-se a menys de 1.000 metres de la víctima i a comunicar-se amb ella per qualsevol via. Així mateix, s’estableix una llibertat vigilada de 10 anys, posteriors al compliment de la pena de presó, i la prohibició durant 20 anys, posteriors també al compliment de la pena de presó, de realitzar qualsevol activitat o professió, retribuïda o no, que suposi contacte amb menors. La sentència fixa una indemnització a la víctima de 332.727,65 euros.

La decisió del tribunal de la secció 10a de l’Audiència de Barcelona considera provat que l’acusat B.R.C.M., va seguir a la víctima, quan aquesta abandonava sola els voltants d’una discoteca situada al polígon d’Igualada, i en arribar a l’altura d’un carreró solitari, la va atacar amb un objecte contundent amb el qual li va colpejar fortament i repetides vegades al cap, conscient que amb això hi havia una alta probabilitat que posés fi a la seva vida. Després aprofitant el seu estat de semi inconsciència la va agredir sexualment i la va abandonar, sabent que les baixes temperatures del lloc i la falta d’assistència mèdica immediata que tractés l’hemorràgia i les greus lesions que li havia infligit podien posar fi a la seva vida.

Les lesions causades per l’agressió van precisar que la noia necessités un any per a la seva recuperació, restant-li com a seqüeles, entre altres, trastorn d’estrès posttraumàtic greu.

tornar_radioIgualada