icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Patge Faruk arribarà el 28 de desembre, el dia 1 es recolliran les cartes, i el dia 5 passaran els Reis d’Orient per Igualada

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la Comissió Reis d’Igualada han confirmat, aquest dimecres, que l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient està garantida pel dia 5 de gener, i al mateix temps han explicat que el Patge Faruk ha confirmat la seva arribada a la ciutat el dia 28 de desembre. Al mateix temps, el dia 1 de gener està garantida la recollida de cartes.

Un dels portaveus de la Comissió de Reis d’Igualada, Sebastià Castelltort, ha explicat que els Reis d’Orient són màgics, i que això garanteix la seva presència a la ciutat. No obstant, Castelltort ha matisat que aquest tres actes principals, el del 28 de desembre, i l’1 i 5 de gener, es faran en un format diferent. La Comissió Reis d’Igualada apunta que el primer és la salut de les persones, i per tant s’adaptaran a la normativa que els marqui el PROCICAT. Sense voler entrar en més detalls, Sebastià Borràs apunta que el PROCICAT els acabarà marcant com es desenvoluparan aquestes tres activitats. La Comissió de Reis treballa amb uns topalls de màxims i mínims per adapatar-se a la situació de la pandèmia.  Per tant, l’arribada del Patge Faruk, la recollida de cartes i la cavalcada serà totalment diferent a la d’anys anteriors. Casteolltort apunta que “un dels grans objectius serà evitar les aglomeracions. La cavalcada com la coneixem sempre no es podrà fer, i estem treballant en d’altres alternatives”. A mesura que s’acostin els dies clau de la festa de Reis, la Comissió de Reis anirà anunciant com es desenvoluparà cada acte.

Una de les sorpreses d’aquest any serà que els nens i nenes d’Igualada, quan tornin a l’escola després de festes, comprovaran que els Reis també han passat pels centre educatius.

tornar_radioIgualada