icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Consulta tota la música que aquest dissabte t’ofereix Santa Cecília

Dissabte, dia 22, al voltant de Mercat, actuaran els tabals dels Diables d’Igualada, els Moixiganguers i la colla gegantera del Bisbalet, així com els tabals dels Petits Diables. A la tarda, deu corals diferents actuaran en diferents espais de la ciutat, com la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça del Pilar, la Plaça Pius XII, la Plaça de la Creu, la Plaça de Cal Font i la Rambla Sant Isidre. Les corals que hi participaran seran la Coral Merlet, la Coral Migto, la Coral Mixta, l’Schola Cantorum, el Cor de Cambra de l’EMMI, la Coral Infantil Verdums, el Cor Exaudio, la Coral la Llàntia, la Coral Terranostra i la Coral Cors Units.

A la tarda, diferents grups també s’han volgut sumar a la iniciativa i actuaran al carrer; entre 19 i 21h se’ls podrà trobar en quatre racons diferents de la ciutat: el Carrer Nou amb passatge capità Galí, el Carrer de Sant Magí amb Carrer del Clos, el carrer del Born amb el carrer de Santa Maria i laTravessia de Sant Sebastià.

Durant aquests dies també s’han programat activitats que tenen la música com a protagonista: el concert de l’Oratori Mil Anys amb la Jove orquestra Simfònica de l’Anoia a la Basílica de Santa Maria, el concert De Bach a Llach a la Biblioteca a càrrec d’Edmon Bosch al violoncel i Albert Gàmez al piano, o el concert de la Banda Simfònica al teatre Municipal de l’Ateneu.

Cal tenir en compte també un canvi que s’ha produït a darrera hora en la programació de Xarxa, i que ha substituït l’espectacle previst per al dia 23 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu. Així doncs, enlloc de Musiquetes de paper, es durà a terme un altre musical, La Rateta que escombrava l’escaleta, a càrrec de La Roda Produccions.

 

Per celebrar Santa Cecília, durant tota la setmana també hi haurà un piano al vestíbul de l’Ajuntament, a disposició tothom que el vulgui tocar. Totes aquestes activitats, coordinades per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC), estan agrupades en un programa d’activitats que podreu trobar als diferents equipaments i punts d’informació durant els propers dies

tornar_radioIgualada