icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Continuen les obres de reforma integral de la piscina de Les Comes

Els treballs, que van començar el passat mes de juliol, consisteixen en millorar l’accessibilitat de l’equipament per a les persones amb mobilitat reduïda, actualitzar les condicions ambientals de l’edifici i renovar-ne la imatge global. Es treballa en l’accés exterior, el vestíbul, la cafeteria, l’accés a les grades i, sobretot, als vestidors, on es renova el mobiliari, s’amplia la zona de dutxes i es crea un accés per als monitors. En total s’intervé en una superfície de 1.800 m², amb un pressupost aproximat d’1,3 milions d’euros per a tot el projecte.

Les obres, que s’allargaran fins a finals d’any, obligaran a reubicar els diferents usuaris de la piscina de Les Comes a altres instal·lacions. Cal destacar, en canvi, que els cursets de natació sí quedaran aturats durant les obres i no es reprendran fins al mes de gener del 2024.

Segons la regidora d’esports, Patricia Illa, el projecte de reforma de les instal·lacions de la piscina de Les Comes forma part de “l’aposta del govern de la ciutat de millorar els equipaments esportius d’Igualada”.

tornar_radioIgualada