icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Convocat el IV Memorial Gabriel Pérez Escalante de Pàdel

Els companys de Pàdel del Gabriel Perez Escalante, de l’Infinit d’Igualada, organitzen per quart any consecutiu el torneig de Pàdel en memòria del Gabri que va morir el 23 d’agost de 2016 per una apendicitis que no es va diagnosticar a temps a l’Hospital de Igualada.

Amb la idea que no s’oblidi mai al Gabriel, el memorial es farà el dissabte 29 d’agost, si la situació del Covid ho permet. L’objectiu dels organitzadors serà aplegar el màxim de jugadors en diferents torns per no tenir acumulació d’aforament. El sistema de joc serà omplir les sis pistes de l’Infinit en quatre torns de joc. En cada torn es realitzaran partits de deu minuts, els jugadors que guanyin el seu partit aniran escalant a la pista superior i els jugadors que perdin, aniran baixant a pistes inferiors.

Cap a les 20:45h s’aturaran els partits per recordar al Gabriel amb música i parlaments amb presència dels jugadors, amics i familiars just davant de la placa recordativa, que es va col.locar fa tres anys a la paret de l’Inifint on dona accés a les pistes de pàdel.

El preu de la participació és sense ànim de lucre només per cobrir despeses. La inscripció és telematicament, per còdic QR i per tenir la samarreta d’aquest any s’haurà de pagar amb antelació 5 euros per Bizum com indica en les instruccions de la inscripció. El dia de la celebració es farà pagar 7 euros que dona dret a jugar a les pistes, a una botifarrada amb cansalada i un refresc.

L’organització vol agrair a la familia que ens ajuda i ens dona llibertat per fer el Memorial i agrair també als col.laboradors que han contribuit amb donacions i regals pel sorteig final. Feu la inscripció i us esperem el dissabte 29 d’agost per la tarda.

tornar_radioIgualada